Hondabil

Meny

Personvernerklæring

Honda Motor Europe (Norge) forplikter oss til å beskytte og respektere ditt privatliv. Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan, og på hvilket grunnlag, de personlige data vi innhenter fra deg, eller som du gir oss, behandles av oss. Les det følgende nøye for å forstå våre synspunkter og vår praksis når det gjelder dine personlige data og hvordan vi vil behandle dem.

Behandlingsansvarlig i henhold til personopplysningsloven av 2000 er Honda Motor Europe Ltd. (Norge), en filial av Honda Motor Europe Limited. Honda kan kontaktes på følgende adresse:

Boks 1534, 3007 Drammen

Informasjonsinnsamling

Vi kan samle inn og behandle følgende opplysninger om deg:

  1. Kontaktdetaljer du gir ved å fylle ut skjemaer på nettstedet www.honda.no, inkludert informasjon som gis når du:
  1. Detaljer om besøkene dine på nettstedet vårt, inkludert men ikke begrenset til, trafikkdata, stedsdata, weblogger og andre kommunikasjonsdata og ressursene du har tilgang til.

Du får en mulighet til å melde deg av å motta kommunikasjon fra oss eller partnerne våre på tidspunktet du sender inn detaljene dine, og ved hvert tilfelle du blir kontaktet etter dette.

IP-adresser

Det kan være at vi samler inn informasjon om datamaskinen din, inkludert, hvis tilgjengelig, IP-adresse, operativsystem og nettlesertype, for systemadministrasjon og for å rapportere summarisk informasjon til annonsørene våre. Dette er statistiske data om brukernes nettsurfingsvaner og -mønstre, og de identifiserer ikke noen.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å skille deg ut fra andre brukere av nettstedet vårt. Dette bidrar til å gi deg en god opplevelse når du besøker nettstedet vårt, og det lar oss også forbedre nettstedet. For detaljert informasjon om informasjonskapslene vi bruker, og hensikten med dem, se retningslinjene våre for informasjonskapsler ved å klikke her. Hvis du vil deaktivere informasjonskapsler, kan du gå til hjelp for nettleseren din.

Hvor vi lagrer de personlige dataene dine

Opplysningene vi samler inn om deg kan bli overført til, og lagret, i et land utenfor EØS-området De kan også behandles av personell utenfor EØS, som jobber for oss eller en av leverandørene våre. Ved å sende inn dine personlige data, samtykker du til denne typen overføring, lagring eller behandling. Vi vil ta alle rimelig nødvendige steg for å sørge for at dine data behandles sikkert og i henhold til disse retningslinjene for personvern.

Dessverre er ikke overførselen av informasjon via Internett helt sikker. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte de personlige dataene dine, kan vi ikke garantere sikkerheten til dataene som overføres til nettstedet vårt, hver overførsel er på eget ansvar. Så snart vi har mottatt informasjonen din, vil vi benytte strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å prøve å forhindre uautorisert tilgang.

Bruk av informasjonen

Vi bruker informasjonen om deg på følgende måter:

Vi kan også bruke dataene dine, eller la utvalgte tredjeparter bruke dem, for å gi deg informasjon om varer og tjenester som kan være av interesse for deg, eller vi eller de kan kontakte deg angående disse via post eller telefon

Vi, eller utvalgte tredjeparter, vil bare kontakte deg elektronisk hvis du har samtykket til dette.

Valg / melde deg på og av

Du kan velge om du vil samtykke til at kontaktdetaljene dine skal bli brukt som beskrevet ovenfor, på det tidspunkt disse opplysningene sendes inn.

For eksempel, når du bestiller en brosjyre, kan du fortelle oss når du angir detaljene dine om du ikke ønsker å motta annen informasjon fra Honda eller partnerne våre, eller du kan fortelle oss den beste måten å kontakte deg på med informasjon som kan være av interesse.

Hvis du ikke vil at vi skal bruke dataene dine som beskrevet ovenfor eller sende dem videre til tredjeparter for markedsføringsformål, kan du sette en hake i de relevante boksene i skjemaet hvor vi samler inn dataene dine.

Hvis du ikke ønsker å motta flere e-poster eller annet reklamemateriale fra oss, kan du melde deg av mottak av disse til enhver tid ved hjelp av følgende metoder:

Offentliggjøring av din informasjon

Vi kan utlevere opplysninger om deg til alle selskaper i vårt konsern, samt autoriserte reparatører og tredjeparter som utfører arbeid på vegne av Honda.

Vi kan også utlevere personopplysninger om deg til tredjeparter hvis vi er pålagt å gjøre dette for å overholde juridiske plikter, eller for å håndheve vilkår for bruk, eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til Honda, kundene våre eller andre.

Falske e-poster i Hondas navn

Honda er oppmerksom på falske e-poster, populært kalt phishing-e-poster, som kan inneholde bl.a. stillingsannonser, jobbtilbud og konkurransemeldinger. Disse e-postene bruker Hondas navn til å late som de er ekte og er utarbeidet kun i den hensikt å skaffe privat informasjon om kunder (f.eks. kredittkortnumre eller passord). Disse e-postene har ingen forbindelse med Honda, og Honda bruker ikke disse metodene for jobbutlysning eller for kommunikasjon med vinnere av konkurranser.

Dessverre er disse falske e-postmeldinger en svindelmetode som øker på Internett. Denne praksisen utføres enten ved utsending av en falsk e-post direkte til et offer, eller ved å henvise dem til et nettsted der personlig informasjon blir forespurt.

Falske jobbtilbud har en tendens til å se seg ut utenlandske enkeltpersoner, siden de ber om penger til å bruke til et visum til Storbritannia. Honda ber aldri om betalingsdetaljer i forbindelse med jobbsøknader eller noen kommunikasjon knyttet til dem. Hvis du er i tvil om ektheten til et rekrutteringstilbud, kan du kontakte.

Nylige e-postkonkurransemeldinger har påstått å være fra Honda. Honda ber aldri om betalingsdetaljer i forbindelse med noen konkurransevinnere eller noen kommunikasjon knyttet til dem.

Honda anbefaler at hvis du mottar en e-post med Hondas navn som ber om personlige opplysninger eller økonomisk informasjon og du er skeptisk til ektheten, må du behandle slike e-poster med ekstrem forsiktighet.

Korrigere / oppdatere / få tilgang til personlig informasjon

Hvis den personlige informasjonen endres (for eksempel postnummer, e-postadresse osv.), eller hvis vi har feil informasjon, vi vil forsøke å korrigere, oppdatere eller fjerne den personlige informasjonen fra databasen vår. Du kan varsle oss om en endring eller unøyaktigheter ved hjelp av vårt skjema for oppdatering av detaljer eller ved å ringe oss på tel. 32 25 48 00.

Tilgangsforespørsler

Hvis du vil ha tilgang til den personlige informasjonen som Honda har om deg, kan du skrive til oss på adresse heretter for å komme i kontakt med selskapets advokat.

Honda Motor Europe Ltd Norge norsk avdelning av utenlandsk foretak
Pb 1534
3007 Drammen

Koblinger til tredjeparters nettsteder

Nettstedet vårt kan fra tid til annen inneholder koblinger til og fra nettstedene til partnernettverkene våre, annonsørene våre samt tilknyttede selskaper. Honda er ikke ansvarlig for innholdet på nettsteder som det viderekobles til fra deres nettsted. Når du går inn på en tredjeparts nettsted, er det ditt ansvar å sørge for at du leser retningslinjene for personvern og juridiske vilkår og betingelser som gjelder for det nettstedet.

Varsling om endringer

Hvis vi beslutter å endre våre personvernretningslinjer, vil vi publisere disse endringene på nettstedet vårt, slik at du alltid er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi videreformidler den. Hvis vi bestemmer oss for å bruke dine personlige data på en måte forskjellig fra det som gjaldt da de ble samlet inn, vil vi varsle deg via e-post. Du vil gis et valg om hvorvidt du vil tillate oss å bruke informasjonen på denne nye måten.