Hondabil

Meny

Sørum Bilservice

SIKKERHETS- OG PRODUKTOPPDATERINGER

Her kan du sende forespørsel om det finnes noen aktuelle tilbakekallinger eller produktoppdateringer for din Honda.

Sjekk om din bil er berørt, og få tildelt time for utbedring eller oppdatering. Både sikkerhetskampanje og produktoppdatering er naturligvis kostnadsfritt (arbeid og deler) for deg som kunde. Husk å få med bilens registreringsnummer i skjemaet.

Fyll ut skjema her

Hva er en sikkerhetskampanje?

En sikkerhetskampanje kunngjøres fordi produsenten vil være sikker på at eventuelle konstruksjonsfeil ikke skal påvirke bilens egenskaper og dermed sikkerheten til fører, passasjerer og medtrafikanter. Sikkerhetskampanjer er nødvendig for en fungerende trafikksikkerhet og det er derfor et krav at bileieren leverer inn bilen til en autorisert Honda-forhandler. Hvis du har fått SMS om sikkerhetskampanje gjelder dette sannsynligvis også din bil.

Hva er en produktoppdatering?

Produktoppdateringer har ikke med bilens sikkerhet å gjøre. I takt med at bilene utvikles og utstyres med ny teknologi, vil produsenten sørge for at også den eksisterende modellparken. I den grad det er teknisk mulig, kan nyte godt av nyheter som forbedrer bilens ulike kvaliteter. Produktoppdatering er en mulighet som vi sterkt anbefaler for å heve bilens kvalitative egenskaper og eierens opplevelse av køretøyet.

Kontakt oss

Flere tilbud fra Sørum Bilservice

Hei!

Her på Sørumsand har det vært autorisert Honda verksted siden 1977, det 3 eldste Honda lokasjon i Norge! Så her på Romerike har vi lange Honda tradisjoner, rett ved tog og med Lillestrøm som nærmeste nabo. Våre stolte og dyktige medarbeidere er alltid klare til å tilfredsstille deg og dine behov. Hilsen Knut og Morten

Sørum Bilservice

Blakervegen 11,
1920 Sørumsand

Tlf.: 63 86 67 67
E-post: post@sorumbilservice.no
Nettsider: www.sorumbilservice.no

ÅPNINGSTIDER

Service

Salg

Man - Tors 07:30-17:00

Fredag 07:30 - 16:00

Har du spørsmål, vil sjekke om bilen er berørt av en sikkerhetskampanje/produktoppdatering eller ønsker å bestille time? Fyll ut kontaktskjema nedenfor. (Husk bilens reg.nr)