Hondabil

Meny

Flygt Bil AS

SIKKERHETS- OG PRODUKTOPPDATERINGER

Her kan du sende forespørsel om det finnes noen aktuelle tilbakekallinger eller produktoppdateringer for din Honda.

Sjekk om din bil er berørt, og få tildelt time for utbedring eller oppdatering. Både sikkerhetskampanje og produktoppdatering er naturligvis kostnadsfritt (arbeid og deler) for deg som kunde. Husk å få med bilens registreringsnummer i skjemaet.

Fyll ut skjema her

Hva er en sikkerhetskampanje?

En sikkerhetskampanje kunngjøres fordi produsenten vil være sikker på at eventuelle konstruksjonsfeil ikke skal påvirke bilens egenskaper og dermed sikkerheten til fører, passasjerer og medtrafikanter. Sikkerhetskampanjer er nødvendig for en fungerende trafikksikkerhet og det er derfor et krav at bileieren leverer inn bilen til en autorisert Honda-forhandler. Hvis du har fått SMS om sikkerhetskampanje gjelder dette sannsynligvis også din bil.

Hva er en produktoppdatering?

Produktoppdateringer har ikke med bilens sikkerhet å gjøre. I takt med at bilene utvikles og utstyres med ny teknologi, vil produsenten sørge for at også den eksisterende modellparken. I den grad det er teknisk mulig, kan nyte godt av nyheter som forbedrer bilens ulike kvaliteter. Produktoppdatering er en mulighet som vi sterkt anbefaler for å heve bilens kvalitative egenskaper og eierens opplevelse av køretøyet.

Kontakt oss

Flere tilbud fra Flygt Bil AS

Tid for service

Honda er et av verdens mest driftsikre og pålitelige bilmerker. I tester over hele verden går Honda stadig til topps med titler som ”færrest [...]

LES MER

Hei!

Service-verkstedet hos Flygt Bil har et av byens mest moderne bilverksted med Norges beste Hondamekanikere. Med over 25 års erfaring som Hondaverksted, kjenner vi din Honda bedre enn noen andre. Vi reparerer selvsagt også andre bilmerker. Vårt verksted utfører selvsagt Periodisk kjøretøy kontroll (EU-kontroll) – uansett bilmerke. Ring, eller stikk innom så avtaler vi tid for kontroll av din bil. Vårt delelager har det riktige utvalget til alle Honda modeller. Er du ute etter det lille ekstra som kan gjøre det enda morsommere å være eier av en Honda, finner du det her i butikken. Kjøper du det originale ekstra-utstyret gjennom oss som forhandler, er det vi som går god for produktene i forkant. Dette er en god garanti å ta med seg på veien. Hilsen Bjørnar Lie

Flygt Bil AS

Gamle Riksvei 32,
8013 Bodø

Tlf.: 75 50 75 00
E-post: verksted@flygtbil.no
Nettsider: www.flygt-bil.no

ÅPNINGSTIDER

Service

Man - fre 08.00 - 16.00

Har du spørsmål, vil sjekke om bilen er berørt av en sikkerhetskampanje/produktoppdatering eller ønsker å bestille time? Fyll ut kontaktskjema nedenfor. (Husk bilens reg.nr)