Hondabil

Meny

Aktuelt

Gjør din Honda enda mer personlig

Som Honda-eier er du heldig. Du har store muligheter å gi bilen et ekstra personlig preg som gjør at den skiller seg ut på veien. Hondas utstyrspakker finnes i flere varianter. Du kan velge om du vil gi bilen en eksklusiv touch, eller du fremst ønsker å tilføre praktiske detaljer.

Nedenfor ser du et lite utvalg av hva du kan gjøre med din Honda.

Civic 5-dørs – Black-line
Framhever den naturlige sportslige stilen til bilen. Denne tilbehørspakken inkluderer Berlina Black frontskjørt, speilhetter, sideskjørtene og bakre diffusor.

Krompakke CR-V
Krompakken består av forkrommede pyntelister til nederkant dør, forkrommet grill, forkrommet list til bakluke og forkrommet avslutning til eksosrør.

Skiboks Packline CR-V
Beskytter skiutstyret mot veistøv og tyveri, og gir rikelig med ekstra lasteplass hele året. Kan leveres i bilens farge.

Stigebrett CR-V  
Gjør det enklere å gå inn og ut av bilen. De fint integrerte stigebrettene gir økt funksjonalitet og designpreg.

Jazz Sportspakke
Front- og bakskjørt i sort, sideskjørt i bilens farge pluss sort og hekkspoiler i bilens farge gjør bilen mer sporty og den oppleves å ligge lavere på veien.

Jazz Lyspakke
Pakken inneholder stemningslys i fotbrønn foran samt terskelbeskytter med lysende Jazz logo.

Bagasjeromsbrett med skillevegger Jazz
Vanntett anti-skli bagasjeromsbrett perfekt formet etter bilens bagasjerom. Med skillevegger og opphøyde kanter som beskytter mot skitt og riper.

Til Honda-modellene får du blant annet også:


Motor- og kupévarmer
Motorvarmeren gir skånsom vinterstart, og med kupévarmer er du sikret isfrie ruter, varm bil og en komfortabel start på dagen.

Tilhengerfeste
Fast eller avtagbart. Leveres med 13- eller 7-pin kontakt.

Lasteholder 
Utvid bilens lastekapasitet med et sterkt, sikkert takstativ.

Aluminiumsfelger
Selvsagt får du flere designvarianter av sporty og elegante originalfelger til din Honda.

Her kan du laste ned oversikt over utstyr til
CR-V, H-RV, JAZZ, NYE CIVIC 5-DØRS,  CIVIC (-2016) og CIVIC TOURER.

Flere saker

Kjære Honda-eier, vi trenger ditt samtykke

For fortsatt å kunne holde deg informert om kampanjer og nyheter om bilhold og trafikksikkerhet, trenger vi ditt samtykke.

LES MER

Sikkerhetsoppdatering

Sjekk om din bil er berørt og få tildelt time for utbedring eller oppdatering. Begynn med å velge din din lokale forhandler: FINN DIN FORHANDLER  

LES MER

Perfekt dekktrykk

– Fra og med november i fjor er det blitt påbudt å ha dekktrykksalarm i alle nye solgte biler. Dette kommer til å gi mange noen overraskelser til [...]

LES MER

SUVerene CR-V

  Nye CR-V er penere, smartere og sterkere enn noensinne. Den nylig oppgraderte Honda CR-V byr på en rekke nye finesser som gjør denne svært [...]

LES MER

Ettermontering av DAB+

I løpet av 2017 slukkes FM-nettet over hele landet. Men allerede nå er tilbudet av radiokanaler på DAB+ større enn FM. Vi kan ettermontere DAB+ i [...]

LES MER

Hvorfor velge Honda merkeverksted?

Du eier en av verdens mest pålitelige og feilfrie biler. Men selv den beste kan trenge litt stell og omsorg en gang i blant. Hos oss blir din [...]

LES MER